image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

Näpräily käsillä on niin kivaa. Olen kuluneen vuoden aikana saanut tehdä mitä erilaisimpia kakkukoristeita. Joidenkin toteutusten kohdalla ei itse aina ole ollut sata tyytyväinen, mutta henkilö kuka ne on pyytänyt tekemään toivomukseni mukaan ja toki palautteiden mukaan ovat olleet tyytyväisiä.

Olen myös saanut tutustua uuteen materiaaliin Polymeri massat. Fimo soft on muovautunut käsissä koruiksi. Kaikkeen kun vaan aina olisi aikaa ja inspiraatiota sopivassa mittasuhteessa. Perus luonne kun on mukavuuden haluinen, niin vaikka välineitä on millä tehdä niin ei vaan aina saa aikaan.. 

Mieheni rakensi minulle loppuvuodesta ihan oman työskentelytilaa. Kaikille askarteluille. Järjestys hieman vielä etsii muotoaan, mutta avot että on kiva kun on ihan iki oma paikka. Josta ei tarvitse siirtää puolivalmiita juttuja pois kesken kaiken. Tähän asti ruokapöytä on ollut kulloisenkin inspiraation alustana ja se jos mikä on saanut närää aikaan. Toki käsitän kyllä ja miksi.  Kuvakoostetta menneeltä vuodelta ja vähän alkaneeltakin Olos hyvät!