On ilmaantunut kurkkuuni. Äänihuulet tulehtuneet ikäväkseni. Toisaalta tämä on varmaankin kehon tapa ilmoittaa että hellitä hetkeksi. 

Viheltämällä tai käsiä taputtamalla saa hyvin perheen huomion. Elekieltä ja kirjallista taitoa on pakko nyt pitää yllä. En muista että näin pahasti olisi aikaisemmin ollut tai sitten aika kultaa muistot. Päätä on särkenyt koko päivän ja ei tavan paracemolilla ja ibuprofeenilla mihinkään ole hellittänyt. Poskiontelot ovat täynnä räkää vaikka lääkäriin ei sitä näyttänytkään. Mutta tunnen minä onteloni nii hyvin, että sanoon  vekotin mitä niin en usko. Mie uskon "sarvikuonoon" nenäkannuuni ja sen huuhtomisen voimaan. Illalla vielä suolavesi huuhdonta ja kortisolia suihkeet perään. 

Onpa ollut hauska seurata poikani innostusta Mutanttininja kilpikonniin. Lapsena tuli telkkarista katsottua. Silloin ei kaupoissa ollut tämmöisiä rooliasuja kuin nyt. Kotitekoiset silmikkoja olen tehnyt  mutta nyt osto kaupasta itselleen setin kepukoilla yms. Nina härpäkkeillä. Niin innoissaan oli että vielä ennen iltapalaa oli naapuriin vermeet päällä kipaistava.

huomenna vois kotona pitkästä aikaa vaikka leipoa  hapankermakakkua mausteeksi kardemummaa..nami nami.