Lunta hivenen hiljaa leijaili taivaalta, kun viimoisia puutarhahommia miehenkanssa yhdessä tehtiin. Puutarhakeinu on paketoitu. Nyyh ei voi enää kiikutella, vaikka ei kyllä kävis ainakaan tänään edes mielessä sen verta umpijäähän taas itseni sain. Ei lämpene edes kotitekoisella lämpimällä mehulla, pitäsiskös sauna tuikata lämpenemään jos ei muu auta.

Omenapuiden ympärille kanaverkot viritetty, että ei rusakot talven mitaan pääse ihan niitä jyrsimään juuresta poikki. Meidän pihalla kun talvis aikaan asustaa rusakko kaksikko. EN voi sanoa pari kun mistä niitä tietää kumpaa sukupuolta ne mahtaa olla. Aina sitä onnistuu itsensä saamaan naarmuille noilla verkoilla. Kun jos on tumput käsissä ei saa käänneltyä niitä verkkoja yhteen..

Lintulaudat ladattu ja talipallo automaatti samoin. Ämpärillinen talipalloja ja säkillinen auringonkukan siemeniä ja tietysti kauranjyviä yksi ämpärillinen. Pelkillä aurinko siemenillä jättää mm. Pikkuvarpuset tulematta. Nyt on taas niin mukava istuksia ja katsella, kun tipuset käy antimilla. Talitintit, Sinitiaiset ja Pikkuvarpuset ilmaantuivat varmaan 20 minuutin sisällä siitä kun oli sapuskat ladattu. Mistä ihmeestä ne pienen piipiäiset heti hokaa," että ahaa nyt sitä saa nyt sitä saa ..." ?!

Autonrenkaat eilen oli perheen miehet vaihtaneet. Voi että oli polleeta pikkumiestä, kun oli saanut tunkata ja käyttää pulttiporaa? vai mikä sen aparaatin nimi nyt onkaan. Se kun lapsi saa olla mukana oikeissa töissä auttaen on minusta niin mukavaa. Oppii siihe,n että asioiden eteen pitää jotain tehdä. Kuten ansaita pikkusen palkkaa auttamalla. Oli niin mielissään kun pääsi" Kooocitymarkettiin"!! mitä jaksoikin kiitettävästi hokea koko muu kauppakierroksen aikana. Että ei vaan pääsisi unehtumaan hänen lelu ostokset. Rehellisellä työllä oli ansainnut joten palkka lienee paikallaan. Enpä olis vitosella selvinnyt jos olisin liikkeeseen auton ajanut..? Heh!

Eilen sillävälin kun miehet fiksasivat autonrenkait,a minä sain kirppistellä ystävän kanssa. Muutamat työpaidat itselle ja lapselle samettipöksyt ja teeppari. Tuon ikäiselle ja kokoiselle lapselle ei aina löydy niin helpolla vaatetta kirpparilta tai sitten ne on niin kulahtaneita, että mieluusti saavat jäädä kirppikselle. Eilen sain pistettya kaverin lapselle kiertoon kassillisen vaateita ja loput vien varmaan paikalliselle Pelastakaa Lapset kirpparille lahjoitukseksi. Olen yrittänyt mielestäni kohtuu hintaan FB:ssä ja Tori.fi myydä lastenvaateita mutta ei ne liiku. Joten sama jos hyvällä mielellä antaa ilmaiseksi kuten olen kyllä tähänkin asti valta osin tehnyt. Itse sain pojan ollessa pienempi paljon kiertovaateita ystäviltä ja se oli kyllä säästöä pitkä pennin, joten miksipä en antaisi suosiolla hyvän kieltää. Vaatepussukat kun hävii nurkista ja lämmittää seuraavaa käyttäjää niin kiitos nam.

Jospa sitä lämpimikseen pesisi tuon olkkarin yhden ikkunan.....en siis voi sietää sitä hommaa, mutta eipä ne itsekseenkään kirkastu. Nautii kirkkaudesta sittent senaikaa,  ennenkuin joku tirppa siihen tekee kamikaze lennon.