Kökinää ja kurkun karheutta ilmassa... Ja koko perheessä. Lapsi yskinyt jo kolmattaviikkoa. Ukko kullassa toistapäivää kuumeessa. Millonkas minä sitten tähän tautiin kaatusen.... 

Noh pientä se on pelkkä lunssa sillä asiathan vois olla huonomminkii. Itsellä oli vatsavaivaa useamman viikon ja verikokeet ei näyttäneet hyvää. Mutta nyt jo paremmalla tolalla kaikki arvot. Eli arvoitukseksi jää mistä kivut johtuivat tällä erää. Vanhuus ei tule yksin... Vaikka enhän vielä mikään vanha olekkaan viel himppusen alle neljäkymmentä. Mutta se sanonta on silti totta.

että minä nautin tästä joulun ajasta vaikka joulun olenkin töissä. Kotona ja töissä saanut leipoa ja nauttia jouluisista tuoksuista. Oi kaneli, kaardemumma, siirappi, neilikka ...yms. Niistä tuoksuista se on joulukin meinulla tehty.

itse en voisi kuvitella lähteväni kaukomaille jouluksi, ei vaan sovi kuviooni. Ainakaan tässä osaa elämääni. Eihän sitä koskaan tiedä että jospa sit eläkkeellä... Heh. Mut on tää SUOMEN joulu vaan niin ihanaa aikaa. Ensiviikolla tätyy pyöräyttää ensimmäiset rahkavoi tortut ne kuuluu mukaan jo lapsesta asti. Ei ole niiden luumutorttujen voittanutta. Tip tap ja sitä rataa.

huomenna löhden pitkästä aikaa teatterille katsomaan näytelmää. Illasta vastaa Viivi& Wagner. Arvosteluja olen kuullut puolesta ja vastaan, huomenna mielipiteen saan itseltäni. Toivottavasti kiva ilta tulossa.