image-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgVitsit jotta on ollut ihanat ilmat. Ei malta olla sisällä ollenkaan vaan ihana olla ulkona. 

Aamupäivällä lähdettiin pyöräilemään koko perhe. Isäntä kertoili retkellä pojallemme missä oli itse lapsena kirmannut ja osasi näyttää monta jännää paikkaa. Vierailimme mm. Miljoonien sammakoiden kutuaikaa katselemassa ja kuuntelemassa. Harvoinpa olen josko milloinkaan sellaista kurnutus siffoniaa kuullut muualta kuin telkkarista. Kiva oli seurata miten konnat kupujansa pullistelivat ja miten miljoonat, juu juu miljoonat pikku silmät nousivat lammen pintaan meitä katselemaan.

Hanuri huutusi hoosihannaa kun meikäläisen ahteri ei ole niin kovin harjaantunut tuon fillarin satulassa istumaan.

 Huomenna ne olettmattomat lihakset varmaan vasta armoa huutavatkin, mutta viis mie siitä nyt.

Olen eilen ja tänään joutessani ulkona istuessa näprännyt risu/naru hässäköitä jotka päättyivät roikkumaan puuhun jonka olen ristinyt *kylähullunpuuksi*. Miusta tuntuu että tätä sidontaa vois näprätä viel uuemman kerran. Pitäs varmaan lainata kirjastosta joku risu kirja.

Päivän lopuksi vielä rentoutumaan saunanlämpöön jossa huomasin jotta käkätin on himpparen kärähtänyt. Pitäskös huomenna jo kaivaa suojakerrointa kaapin kätköstä?