Ruohonleikkuunjälkeen ei tuoksu sama ihana vihreys. Puidenlehdet kellastuu ja putoilee. Omenat kypsyy ja marjat on puskista poimittu. Sieniä pitäis mennä metsästämään mutta liekö niitä kun on niin kuivaa. Omenapuista lehdet meillä tippuu ainakin ihan varmasti kuivuudesta. Mie en halua vielä tätä syksyn tuntua sillä hey! Nyt on vasta elokuun alkupuolta. On ihana kun on ollut näin upean lämmintä koko kesän, mutta..... Olis sitä voinut vaikka öisin sataa vaikka jokatoinen viikko... Milloinkaan sitä ei voi olla ihan tyytyväinen. Pakosta täytyy löytää jostain narisemista. Liekö tämän aamun tunne ihan siitä että loma on loppu. 

Työ asiat mielessä jo heti herättyä vaikka vasta iltavuoroon suuntaa hän. Mukaan pitäisi autoon työntää mm. 60-luvun lastenvaunut jotka sain kiitos appivanhemmilta. Menevät työmaalle sisäiseen kuljetukseen. Alkajaisiksi olisi niitä ajatus tuunata vammaisten päivätoimintaporukan kanssa, mikä tulee olemaan varmasti mies asiakkaille mukavaa puuhaa. Hiekkapaperit maalit ja pensselillä esiin. luovuus kunniaan ja on enemmänkin kuin sallittua. 

Äh eihän ilmassa ole mitään syksyntuntua, se hävisi ihan tässä kirjoittaessa ja taas näyttää sisäisesti aurinkoisemmalta. Mitähän kaikkea kivaa tämäkin päivä tuo tullessaan. Ainakin Mäkkärillä olen luvannut tulevan ekaluokkalaisiin tänään viedä. " kun äiti ei olla äiti koko kesänä käyty roskaruoalla".