image-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgOi kuinka ihana keli on juuri tänään keväisenä ihanana...

Pihalla oli niin mukava rapsutella ja ropsutella. Innostus kyllä laantuu kesän edetessä sen tiedän, viimeistään siinävaiheessa kun sitkeääkin sitkeämmät rikkakasvit valtaavat puskien alustan. Vihreitähän nekin on niin olkoot. Tulisin muuten ihan hulluksi jos omaisin hirveän himon puutarhahommiin tässä meidän pihalla. Maat pitäsis kokonaan vaihtaa että "piruruohosta" pääsisi eroon.

 Pääsiäis askarteluja on tänävuonna tullut näpräiltyä. Niin töisssä kuin kotona. On kukkasta ja noitaa, tipua ja toki ihanan vihreät ohrat joiden kasvusta erityisesti on nauttinut poikani. 

Poika toi koulussa kasvatettua rairuohoa joka on hänestä sitä oikeaa pääsiäisruohoa. Meillä kun vaan kasvaa ohraa =D

Sain ystävättäreltäni  esikasvatettuja tomaatin pieniä taimia. Niille rakentelin keittiön ikkunalle hyllykön. Kyllä niiden siinä kelpaa. Täytyy vissiin laittaa jotain siementä itsekkin kasvamaan. Sillä on se niin mukava seurata niiden kasvua. Ja jos vaikka vielä onnistuu niin oi sitä riemua.

Mitähän sitä vois kokeilla...Siemen hyllykön edessä meinaa seota. Tarjontaa on ohan liikaa tämmöiselle harrastelijalle. Olis niin paljon helpompaa jos olis vaan kymmentä lajia eikä sen sata sorttia.

Pasuunankukka jonka viimekesänä ostin on epäonnistunut talvehtimisesta. Juu en ostaa enää oli miusta niin suolainen hinta että olishan sen nyt pitänyt selvitä talvenyli minun hellässä hoivassa. Kastelin kun muistin....ja hups kuin ollakkaan ei ole vihreyttä ilmaantunut oksiin. Mutta oli se vaan niin kaunis suurinen kukkineen viimekesänä.

Jospa jotain muuta uutta sitä keksisi ja varmasti keksii.

"Mie se virvon viisahasti, taputtelen taitavasti. Rikkahaksi rakkahaksi ison talon emännäksi, viien piian pitäjäks,i neljän lehmän kaitsijaksi. Isännälle iharavatsa emännälle perä leveä. Veikolle hyvä hevonen, tyttärelle punaiset posket".